Search...
KONTAKTIRAJTE NAS
ENG

O nama

Salvus d.o.o. moderna je regionalna kompanija osnovana 2002. godine u Hrvatskoj, a svoje poslovanje temelji na veleprodaji lijekova, medicinskih proizvoda, dodataka prehrani i kozmetike te strateškom razvoju i izgradnji uspješnih, renomiranih i inovativnih brendova.

Posljednjih godina intenzivno širimo svoje poslovanje na područje regije – Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovenije, Kosova i Albanije. Godine 2009. osnovana je tvrtka Salvus BH d.o.o. sa sjedištem u Sarajevu te Salvus International d.o.o. sa sjedištem u Beogradu. Godine 2011. osnovan je i Salvus MED d.o.o. sa sjedištem u Sloveniji, a 2017. pridružuju im se Salvus KS L.L.C. sa sjedištem u Prištini te Salvus AL Shpk sa sjedištem u Tirani.

U šest regionalnih ureda trenutačno zapošljavamo više od 100 zaposlenika.

Tvrtka Salvus d.o.o. ponosni je dugogodišnji partner ljekarnama, bolnicama i ostalim zdravstvenim ustanovama, s krajnjim ciljem unaprjeđenja kvalitete života pacijenata.    

Jedna je od ključnih djelatnosti tvrtke osmišljavanje te provođenje marketinških i prodajnih strategija. Naša međunarodna poslovna suradnja usmjerena je na zastupanje brojnih renomiranih farmaceutskih kompanija te strateški razvoj njihovih brendova na regionalnom tržištu. Trenutačno poslujemo s više od trideset dobavljača te distribuiramo nekoliko stotina različitih proizvoda najviših standarda sigurnosti i kvalitete.

Osim veleprodaje u svojem sustavu imamo i maloprodajnu mrežu u sedam gradova diljem Hrvatske.

Naš rast i razvoj rezultat su poslovne usmjerenosti na zadovoljstvo naših korisnika, poslovnih partnera i zaposlenika.

Visoko smo učinkovita i organizirana tvrtka te kvalitetan i pouzdan partner svojim kupcima i dobavljačima. Vode nas strast i entuzijazam u provođenju zacrtanih ciljeva, a svoj uspjeh temeljimo na visokim standardima kvalitete koji se ogledaju i u našem načinu upravljanja ljudskim potencijalima te učinkovitoj organizacijskoj strukturi.

Naša misija i vizija

MISIJA

Društveno smo odgovorna kompanija i brinemo se o korisnicima kroz dostupnost vrhunskih proizvoda i usluga. Pouzdan smo partner i poželjan poslodavac orijentiran na stvaranje dodatne vrijednosti društvu.

 

VIZIJA

Naša je vizija biti vodeća kompanija u regiji orijentirana na izvrsnost u segmentu unaprjeđenja zdravlja.

Vrijednosti kompanije

Vrijednosti koje njegujemo u skladu su s našom vizijom i misijom te jasno definiraju strateški okvir u svakom segmentu našeg poslovanja.

IZVRSNOST

Težimo izvrsnosti u svim segmentima poslovanja. Proaktivni smo, inovativni i profesionalni te usmjereni kontinuiranom usavršavanju znanja i vještina.

ODGOVORNOST

Naša odgovornost kreće od nas samih, a ogleda se u načinu na koji se odnosimo prema poslu, kolegama, korisnicima, partnerima i zajednici. Savjesni smo, točni i uvijek spremni preuzeti odgovornost za svoje postupke i obveze.

TIMSKI DUH

Sve ciljeve ostvarujemo zajedničkim trudom i zalaganjem. Ključ našeg uspjeha međusobna je podrška, otvorena komunikacija, uzajamno povjerenje i posvećenost zajedničkim ciljevima.  

UVAŽAVANJE

S poštovanjem i razumijevanjem pristupamo svakom pojedincu i organizaciji, uvažavamo različitosti i tuđa mišljenja, pažljivo slušamo i otvoreni smo za prijedloge i sugestije.

DOSLJEDNOST

Ustrajno njegujemo svoje vrijednosti, poštujemo dogovore i ispunjavamo dana obećanja. Tako ostvarujemo najviša postignuća u radu, zadovoljavamo potrebe te očekivanja naših korisnika, partnera i zaposlenika.

Poslovni ciljevi kompanije

Cilj nam je zadovoljstvo farmaceuta i liječnika s jedne te krajnjih korisnika s druge strane. To postižemo odabirom portfelja proizvoda najviših standarda sigurnosti i kvalitete koji su dostupni isključivo u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama lijekova i medicinskih proizvoda, čime korisnicima osiguravamo preporuku i savjet stručnog osoblja. 

Društveno odgovorno poslovanje

Jedne od temeljnih vrijednosti poslovanja kompanije su kvaliteta i zaštita okoliša. Sustavno unaprjeđujemo svoj odnos prema okolišu učinkovitim sprječavanjem mogućih zagađenja, poštivanjem međunarodnih normi, pridržavanjem propisa, učinkovitim gospodarenjem otpadom kao i upoznavanjem svih sudionika u procesima o potrebi stalne brige za okoliš. U svojem poslovanju odluke ne donosimo samo na osnovu financijskih čimbenika, nego se one temelje i na procjenama društvenih te ekoloških posljedica.

S ciljem unaprjeđenja kvalitete života, zauzimamo proaktivnu ulogu u društvu u kojem djelujemo. Inicijator smo mnogih društvenih aktivnosti, a preko sponzorstva i donacija podupiremo rad mnogobrojnih obrazovnih i kulturnih ustanova, različitih sportskih klubova te pojedinaca.

Upravljanje odnosima s klijentima

Usmjereni na klijenta

Ključ našeg uspjeha razumijevanje je želja i potreba naših klijenata i korisnika, zato je jedna od temeljnih strateških odrednica kompanije usmjerenost na upravljanje odnosima s klijentima i kvaliteta usluga. Nastojimo biti što pouzdanija i kvalitetnija poveznica između dobavljača i korisnika, svakom klijentu pristupamo individualno te se, osluškujući njegove potrebe, trudimo nadmašiti očekivanja. Želimo se nametnuti kvalitetom te tako postati njegov prvi izbor.

Naš prodajni tim ostvaruje svakodnevni kontakt s klijentima, informira ih te osluškuje njihove želje i mišljenja. Organizacijom brojnih stručnih edukacija za ljekarnike i zdravstvene djelatnike približavamo im novosti iz struke te promičemo farmaceutske i medicinske znanosti.

Standardi ponašanja

Kao što s poslovnim partnerima gradimo odnos povjerenja i dijelimo slične vrijednosti, istim etičkim načelom vodimo se i unutar tvrtke. Naši standardi ponašanja za zaposlenike pomažu održavanju dobrih odnosa i međusobnom razumijevanju te ostvarivanju ciljeva kompanije.

Ljudski resursi

Prepoznajemo i cijenimo važnost ljudi, jer su naši zaposlenici temelj uspjeha tvrtke. Naš dinamičan tim odlikuju raznoliko i bogato profesionalno iskustvo, entuzijazam, izvrsnost, kreativnost, prilagodljivost i odgovornost samostalnog djelovanja u atmosferi timskog duha i međusobnog uvažavanja. Ulaganje u zaposlenike i omogućavanje kontinuiranog stjecanja znanja potrebnih za kvalitetno obavljanje posla čini zaposlenike zadovoljnijima, motiviranijima, a samu tvrtku uspješnijom i konkurentnijom u današnjem kompetitivnom okruženju.

Iskreno vjerujemo da je ljudski potencijal jedan od ključnih čimbenika uspjeha i napretka, jer samo kvalitetno odabrani, motivirani i zadovoljni zaposlenici mogu pridonijeti dugoročnom napretku kompanije.

Logistika

Salvus d.o.o. usmjeren je skladnom i postupnom razvoju po uzoru na svjetske kompanije. Modernom tehnologijom i logistikom odgovaramo na zahtjeve klijenata te vodimo računa o uspostavljanju kvalitetnih partnerstva diljem regije.

Raspolažemo veleprodajnim skladišnim prostorima i logističkim centrom koji zadovoljavaju najviše standarde međunarodnih smjernica dobre distribucijske i skladišne prakse. Kontinuirano ulažemo u optimizaciju i upravljanje kvalitetom svih naših poslovnih procesa, čime osiguravamo vrhunsku kakvoću proizvoda i usluga.

STANDARDI KVALITETE

Kao globalno orijentirana kompanija upravljamo sustavom kvalitete sukladno nacionalnim zahtjevima i propisima tržišta na kojima smo prisutni. Pojam kvalitete ne podrazumijeva samo niz certifikata, dozvola i rješenja kojima se dokazuje ispunjavanje zahtjeva, normi i odgovarajućih propisa koji reguliraju promet i distribuciju pojedinih kategorija proizvoda, nego podrazumijeva integraciju sustava kvalitete na svim razinama poslovanja i neprekidno unaprjeđivanje svih ključnih procesa.

Početna stranica
Kontaktirajte nas
  • Pon - Pet: 07:00 - 17:00
  • info@salvushealth.com
  • Župana Vratislava 11
    49240 Donja Stubica
  • + 385 49 326 550