Search...
KONTAKTIRAJTE NAS

O nama

Salvus International d. o. o. je mlada i moderna kompanija, osnovana 2009. godine kao ogranak matične kompanije Salvus d. o. o., koja od osnivanja 2002. godine u Republici Hrvatskoj kontinuirano širi svoje poslovanje na područje regiona. Sedište Salvus Internationala d. o. o. nalazi se u Beogradu, a svoje poslovanje temelji na veleprodaji medicinskih proizvoda, dodataka ishrani i kozmetike, kao i strateškom razvoju i izgradnji uspešnih, renomiranih i inovativnih brendova.

Kompanija Salvus International d. o. o. ponosni je dugogodišnji partner apotekama, bolnicama i ostalim zdravstvenim ustanovama, čiji je krajnji cilj unapređenje kvaliteta života pacijenata.   

Jedna od ključnih delatnosti kompanije jeste osmišljavanje i sprovođenje marketinških i prodajnih strategija, dok su naš rast i razvoj rezultat poslovne usmerenosti na zadovoljstvo naših korisnika, poslovnih partnera i zaposlenih.

Visoko smo efikasna i organizovana kompanija, kvalitetan i pouzdan partner svojim kupcima i dobavljačima. Vodi nas strast i entuzijazam u ostvarivanju zacrtanih ciljeva, a svoj uspeh temeljimo na visokim standardima kvaliteta, koji se ogledaju i u našem načinu upravljanja ljudskim potencijalima i učinkovitoj organizacijskoj strukturi.

Naša misija i vizija

MISIJA

 

Društveno smo odgovorna kompanija i brinemo o korisnicima kroz dostupnost vrhunskih proizvoda i usluga, pouzdan smo partner i poželjan poslodavac, orijentisan na stvaranje dodatne vrednosti društvu.

 

VIZIJA

Naša je vizija je da budemo vodeća kompanija u regiji koncentrisana na izvrsnost u segmentu unapređenja zdravlja.

Vrednosti kompanije

Vrednosti koje negujemo u skladu su s našom vizijom i misijom, te jasno definišu strateški okvir u svakom segmentu našeg poslovanja.

IZVRSNOST

Težimo izvrsnosti u svim segmentima poslovanja. Proaktivni smo, inovativni i profesionalni, usmereni ka kontinuiranom usavršavanju znanja i veština.

ODGOVORNOST

Naša odgovornost kreće od nas samih, a ogleda se u načinu na koji se odnosimo prema poslu, kolegama, korisnicima, partnerima i zajednici. Savesni smo, tačni i uvek spremni da preuzmemo odgovornost za svoje postupke i obaveze.

TIMSKI DUH

Sve ciljeve ostvarujemo zajedničkim trudom i zalaganjem. Ključ našeg uspeha je međusobna podrška, otvorena komunikacija, uzajamno poverenje i posvećenost zajedničkim ciljevima.

UVAŽAVANJE

S poštovanjem i razumevanjem pristupamo svakom pojedincu i organizaciji, uvažavamo različitosti i tuđa mišljenja, pažljivo slušamo i otvoreni smo za predloge i sugestije.

DOSLEDNOST

Čvrsto negujemo naše vrednosti, poštujemo dogovore i ispunjavamo data obećanja. Tako ostvarujemo najviša dostignuća u radu, zadovoljavamo potrebe i očekivanja naših korisnika, partnera i zaposlenih.

Poslovni ciljevi kompanije

Cilj nam je zadovoljstvo farmaceuta i lekara, s jedne strane, i krajnjih korisnika, s druge strane. To postižemo odabirom portfelja proizvoda najviših standarda sigurnosti i kvaliteta, koji su dostupni isključivo u apotekama, čime korisnicima osiguravamo preporuku i savet stručnog osoblja.

Društveno odgovorno poslovanje

Jedna od temeljnih vrednosti poslovanja kompanije jeste zaštita okoline. Sistemski unapređujemo svoj odnos prema okolini delotvornim sprečavanjem mogućih zagađenja, poštovanjem međunarodnih normi, pridržavanjem propisa, efikasnim upravljanjem otpadom, kao i upoznavanjem svih učesnika u procesima o potrebi stalne brige za okolinu. U našem poslovanju odluke ne donosimo samo na osnovu finansijskih faktora, već se one temelje i na procenama društvenih i ekoloških posledica.

Radi unapređenja kvaliteta života, zauzimamo proaktivnu ulogu u društvu u kojem delujemo. Inicijator smo mnogih društvenih aktivnosti, a preko sponzorstva i donacija podupiremo rad mnogobrojnih obrazovnih i kulturnih ustanova, različitih sportskih klubova i pojedinaca.

Upravljanje odnosima s klijentima

Usmereni na klijenta

Ključ našeg uspeha je razumevanje želja i potreba naših klijenata i korisnika, zbog čega je jedna od osnovnih strateških odrednica kompanije usmerenost na upravljanje odnosima s klijentima i kvalitet usluga. Nastojimo biti što kvalitetnija karika između dobavljača i korisnika, svakom pristupamo individualno – osluškujući njegove potrebe, trudimo se da nadmašimo očekivanja. Želimo se nametnuti kvalitetom i tako postati njegov prvi izbor.

Naš prodajni tim ostvaruje svakodnevni kontakt s klijentima, informiše ih i osluškuje njihove želje i mišljenja. Organizacijom brojnih stručnih edukacija za farmaceute i zdravstvene radnike približavamo im novosti iz struke i promovišemo farmaceutske i medicinske nauke.

Standardi ponašanja

Kao što s poslovnim partnerima gradimo odnos poverenja i delimo slične vrednosti, istim etičkim načelom vodimo se i unutar kompanije. Naši standardi ponašanja za zaposlene pomažu u održavanju dobrih odnosa i međusobnom razumevanju, kao i ostvarivanju ciljeva kompanije.

Ljudski resursi

Prepoznajemo i cenimo važnost ljudi, jer su naši zaposleni temelj uspeha kompanije. Naš dinamičan tim odlikuje raznoliko i bogato profesionalno iskustvo, entuzijazam, izvrsnost, kreativnost, prilagodljivost i odgovornost samostalnog delovanja u atmosferi timskog duha i međusobnog uvažavanja. Ulaganje u zaposlene i omogućavanje kontinuiranog sticanja znanjâ potrebnih za kvalitetno obavljanje posla čini zaposlenike zadovoljnijima, motivisanijima, a samu kompaniju uspešnijom i konkurentnijom u današnjem konkurentnom okruženju.

Iskreno verujemo da je ljudski potencijal jedan od ključnih faktora uspeha i napretka, jer samo kvalitetno odabrani, motivisani i zadovoljni zaposleni mogu doprineti dugoročnom napretku kompanije.

Logistika

Salvus International d. o. o. usmeren je skladnom i postupnom razvoju po uzoru na svetske kompanije. Kontinuirano ulažemo u optimizaciju i upravljanje kvalitetom svih naših poslovnih procesa, čime osiguravamo vrhunski kvalitet proizvoda i usluga.

 

STANDARDI KVALITETA

Kao globalno orijentisana kompanija, upravljamo sistemom kvaliteta u skladu s nacionalnim zahtevima i propisima tržišta na kojima smo prisutni. Pojam kvaliteta ne podrazumeva samo niz sertifikata, dozvola i rešenja kojima se dokazuje ispunjavanje zahteva, normi i odgovarajućih propisa koji regulišu promet i distribuciju pojedinih kategorija proizvoda već podrazumeva integraciju sistema kvaliteta na svim nivoima poslovanja i neprekidno unapređivanje svih ključnih procesa.

Početna stranica